Meespelen & repetities

Ben jij een gevorderde amateurmusicus (strijker) en ben je op zoek naar een symfonieorkest in Amsterdam? Een orkest dat serieus werkt aan het instuderen en uitvoeren van klassiek repertoire en daarbij niet vergeet plezier te hebben? Neem dan contact op met Rita Rondeel (voorzitter) 06-10 871 873 of mail naar info@mozartorkest.nl


Bel met Rita Rondeel (voorzitter) 06-10 871 873 of mail naar info@mozartorkest.nl

Voorspelen

Nieuwe spelers wordt gevraagd om voor te spelen. Dit geldt altijd voor blazers. Een nieuwe blazer kan vrijblijvend  een aantal keren meerepeteren. Daarna beslist de dirigent of hij/zij moet voorspelen. Bij het voorspel dienen, naast de dirigent, ten minste aanwezig te zijn: de aanvoerder van de blazers en een bestuurslid.

Strijkers mogen drie keer meerepeteren. Tijdens de repetities kijkt de groepsaanvoerder of het niveau voldoende is. Een besluit om een strijker definitief mee te laten spelen of af te wijzen wordt altijd in overleg met de dirigent genomen. Indien nodig kan een strijker worden gevraagd om voor te spelen.

Repetities

Philharmonisch Orkest Mozart repeteert elke donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in De Vreugdehof in Amsterdam Buitenveldert, De Klencke 111 (een zijstraat van De Boelelaan, op loopafstand van Station RAI)